WordPress

Weboldal készítés

A jövőbe tervezünk.

weboldal készítés

C34T1V3 honlapok

Nyisson a minőségi online kommunikációra!

Weboldal készítés hatékony megjelenéssel, cselekvésre ösztönző felépítéssel és optimalizált tartalommal, hogy online kommunikációja eredményes legyen. A vállalkozására és célcsoportjához szabott CR34T1V3 weboldallal lehetősége nyílik a hatékony kommunikációra, amivel mégnagyobb sikerrel nyithat a világ felé.

CR34T1V3 Weboldal

Tudatos kommunikációra tervezve

• könnyű kezelhetőség
• egyszerű, átlátható rendszer
• lényegretörő és cselekvés ösztönző tartalom
• kellemes és harmonikus megjelenés

• reszponzív oldalfelépítés, hogy asztali számítógépen, táblagépen és okostelefonon egyaránt élvezhető legyen a böngészés menete
• részletes kategorizálás a könnyű megtalálhatóság érdekében
• főoldali látványos ajánlások

• cselekvés ösztönző felépítés és megjelenés
• gyors oldalbetöltési sebesség
• SEO, keresőoptimalizálás
• tartalom és felépítés szempontjából kialakított céloldalak online marketingre és Adwords kampányokra

Ennflowerdeco

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

LEGÚJABB MUNKÁNK

Wordpress weboldal készítés, teljes arculattervezés és online marketing mellett a reklámfotózás és szövegírás is fontos részét képezte az esküvőszervezéssel és dekorációval foglalkozó vállalkozás online megjelenésének és kommunikációjának elkészítésekor.

Weboldal készítés avagy Miért a WordPress?

Sokak szemében a wordpress nem más mint egy blogmotor és másra nem alkalmas. Napjainkra egy komplex rendszerré nőtte ki magát, amiben nem csak a kisvállalkozások találják meg a számításukat, hanem sok nagy cég is előszeretettel használja. Ilyen pl. a Coca-Cola, eBay, McDonalds és még sorolhatnám.

Kedvező Ár

WordPress weboldal készítés esetében a kedvezőbb árfekvést a kész rendszer és kapcsolódó modulok képezik. Ezáltal a programozás nagy részére nem kell munkát fordítani. A WordPress alapú weboldalak különbözősége a felépítésükben rejlik. Ahogy többen hirdetik, lehet nagyon olcsón WordPress alapú weboldalt készíttetni, de attól, hogy az internetre felkerül valakinek a weboldala, még nem lesz hatékony! A hatékony weboldal készítés attól jóval több, hogy pár képet és Mari néni által bepötyögött szöveget megjelenítünk!

Könnyen kezelhető

A WordPress alapú weboldallal hosszú távra lehet tervezni, ami a legtöbb weboldal esetében sajnos nem mondható el. Bármikor könnyedén módosítható, cserélhető a tartalom és nem kell hozzá webfejlesztő. Nyílván ami már a kinézetet vagy az oldal felépítését változtatná meg annak megfelelő szakértelem nélkül nem ajánljuk a módosítását. Folyamatos frissítések érhetőek el, amik javítják, fejlesztik a rendszert. Könnyedén bővíthető, így weboldal készítés esetén nem kell egyszerre a teljes fejlesztést megrendelnie.

Rugalmasan és jól formálható

Figyelembe véve a számos plugint ami található hozzá a rendszer egyre csak bővűl és fejlődik, ami elősegíti a weboldalak egyre komplexebb felépítését. Bármikor alakítható, könnyedén bővíthető vagy akár lecserélhető az oldalunk arculata, tartalma. A vállalkozással együtt tud növekedni, ha változtatni szeretne nem kell új weboldal készítés miatt aggódnia. Mindenkinek fontos az időszakos megújulás, ami ugyanolyan lényeges az internetes megjelenésünkben is.

Nagyon jól működő webáruház

A WooCommerce használatával egy olyan webshop alakítható ki, aminek a használata mind az admin mind a felhasználói oldalról is kimagasló. A termékek jól kategorizálhatóak, ami elősegíti a könnyebb megtalálhatóságukat és a kereső működését. Lehetővé teszi az egyszerű és gyors fizetést, valamint lehetőséget nyújt az árukészlet kezelésére. Webshop készítés

Reszponzív

Napjainkra elengedhetetlen annak aki versenyben akar maradni, hogy weboldala reszponzív legyen, ami annyit tesz, hogy az oldal és tartalma igazodik az adott eszközhöz, legyen szó asztali számítógépről, táblagépről vagy mobiltelefonról. Ami azért is nagyon fontos, mivel egyre több gazdasági ágazat vagy témakör esetében 70-80% is lehet a mobil felhasználók tábora a 30-20% PC felhasználókkal szemben.

Kimagasló (SEO) kereső optimalizálás

A WordPress egyszerű felépítésének köszönhetően a keresőmotorok általi indexelés lényegesen gyorsabb. Valamint számos alkalmazás telepíthető, amik megkönnyítik és segítik a kereső optimalizáláshoz szükséges tartalmak, meta leírások és egyéb beállítások optimális állapotát.

WordPress weboldal készítés

Ha számít a gyorsaság, a minőség és megbízhatóság!

Az egyedi fejlesztésű weboldalaktól kisebb büdzsével lehet akár 1-2 nap alatt professzionális, optimalizált, folyamatosan változtatható, fejleszthető weboldala. Ami tökéletes bázisa a teljes online kommunikációnak, adwords hirdetéseknek. Legyen szó portfólióról, üzleti weboldalról vagy akár egy komplexebb webáruházról. Továbbá admin felületén könnyedén menedzselheti a teljes oldal tartalmát.

Amennyiben szeretne még a weboldal készítés és WordPress témával kapcsolatban többet megtudni ajánljuk figyelmébe a WordPress VS Egyedi fejlesztésű weboldalak című bejegyzésünket.

Tévhitek weboldal készítés kapcsán

avagy az elferdített valóság

Árajánlat kérés – Weboldal készítés

Írja le kérdéseit, igényeit vagy kérje személyreszabott árajánlatunkat.

Árajánlatot kérek