WordPress

Weboldal készítés

A jövőbe tervezünk.

Weboldal készítés, amivel lehetővé tesszük az induló vagy kis- és középvállalkozások számára is a versenyképes és professzionális megjelenést, hogy online kommunikációjának sikere biztosítva legyen. A vállalkozására szabott CR34T1V3 weboldallal lehetősége nyílik egy hatékony és célzott elektronikus megjelenésre, amivel mégnagyobb sikerrel nyithat a világ felé.

Wordpress weboldal készítés

CR34T1V3 Weboldal készítés

Ha számít a sikeres online kommunikáció

A weboldal a legtöbb ember szemében egy szükséges megjelenési forma, viszont mégis mostoha bánásmódban részesítik. Amitől persze elvárják, hogy működjön. Ez olyan, mintha otthon a garázsban összetákolnánk egy négykerekű járművet szedett vedett alkatrészekből és elvárjuk, hogy 3 mp alatt gyorsuljon 100km/h sebességre.

Milyen szempontokat tartunk fontosnak egy CR34T1V3 weboldal készítés esetén?

• Elemzéseink alapján tudatosan építjük fel a megjelenést.
• Fokozzuk a felhasználói élményeket, hogy ne kínszenvedés legyen az oldal böngészése.
• Szem előtt tartjuk az optimális sebességet, hogy ne raboljuk a látogató idejét.
• A felépítéssel és a tartalommal vezetjük a látogatót, hogy ne egy reménytelen útvesztőbe találja magát.
• Reflektor fénybe állítjuk az oldalt, hogy a keresők megtalálhassák.
• Oda figyelünk a látogatói igényekre, hogy a legtöbbet nyújtsa minden egyes általunk megtervezett és felépített weboldal. Hiszen ahol a látogató kellemes élményekkel gazdogodik, oda szívesen tér vissza és jó szívvel ajánlja azt másoknak is.

Miért a WordPress cms rendszert ajánljuk?

Sokak szemében a wordpress nem más mint egy blogmotor és másra nem alkalmas. Napjainkra egy komplex rendszerré nőtte ki magát, amiben nem csak a kisvállalkozások találják meg a számításukat, hanem sok nagy cég is előszeretettel használja. Ilyen pl. a Coca-Cola, eBay, McDonalds és még sorolhatnám.

Kedvező Ár

Elsőként említeném az árat, ami talán mindenkinek az egyik legfontosabb tényező a döntésében. A WordPress alapú weboldal kedvező ára mellett professzionális benyomást kelt. Amit befolyásol a design és a tartalom, de egy biztos, a WordPress ennek nem szab határt.

Könnyen kezelhető

A WordPress alapú weboldallal hosszú távra lehet tervezni, ami a legtöbb weboldal esetében sajnos nem mondható el. Bármikor könnyedén módosítható, cserélhető a tartalom és nem kell hozzá webfejlesztő. Nyílván ami már a kinézetet vagy az oldal felépítését változtatná meg annak megfelelő szakértelem nélkül nem ajánljuk a módosítását. Folyamatos frissítések érhetőek el, amik javítják, fejlesztik a rendszert. Könnyedén bővíthető így nem kell egyszerre egy komplex weboldal fejlesztését megrendelnie.

Rugalmasan és jól formálható

Figyelembe véve a számos plugint ami található hozzá a rendszer egyre csak bővűl és fejlődik, ami elősegíti a weboldalak teljesen egyedi kinézetét. Bármikor alakítható, könnyedén bővíthető vagy akár lecserélhető az oldalunk kinézete, tartalma. A vállalkozással együtt tud növekedni, nem kell évente, kétévente új weboldalt kifizetnie. Mindenkinek fontos az időszakos megújulás, ami ugyanolyan lényeges az internetes megjelenésünkben is.

Nagyon jól működő webáruház

A WooCommerce plugin használatával egy olyan webshop alakítható ki, aminek a használata mind az admin mind a felhasználói oldalról is kimagasló. A termékek jól kategorizálhatóak, ami elősegíti a könnyebb megtalálhatóságukat és a kereső működését. Egyszerű, érthető a használhatósága ezáltal gyorsan elnyeri a vásárlók tetszését. Webshop készítés

Reszponzív

Napjainkra elengedhetetlen annak aki versenyben akar maradni, hogy weboldala reszponzív legyen, ami annyit tesz, hogy az oldal és tartalma gond nélkül igazodik az adott eszközhöz, ezzel kedvezve a mobil felhasználóknak is! Ami azért is nagyon fontos, mivel egyre több gazdasági ágazat vagy témakör esetében 70-80% is lehet a mobil felhasználók tábora a 30-20% PC felhasználókkal szemben. Ezáltal aki nem rendelkezik reszponzív oldallal vagy nem jól működik neki az a mobil felhasználók nézettségét elveszíti. Továbbá a SEO szempontjából is előnyös a reszponzív oldal.

Kimagasló (SEO) kereső optimalizálás

A WordPress egyszerű felépítésének köszönhetően a keresőmotorok általi indexelés lényegesen gyorsabb. Valamint számos alkalmazás telepíthető, amik megkönnyítik és segítik a kereső optimalizáláshoz szükséges tartalmak, meta leírások és egyéb beállítások optimális állapotát.

Mit takar a nyílt forráskódú rendszer?

A nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszereket sokan fejlesztik a világ számos pontjáról. Mint minden máshoz ide is fel lehet sorolni hátrányokat és előnyöket.

Előnyei közé tartozik, hogy ha egy hiba felüti a fejét, jóformán pillanatok alatt megoldják és már fent is van a frissítés, ennek köszönhetően a rendszer folyamatos felügyelet és fejlesztés alatt van, ami minimalizálja a hibaforrásokat.

Hátránya, ha a fejlesztő nem figyel a frissítésekre, akkor egy idő után felhalmozódhatnak esetleges biztonsági problémák, amik a frissítésekben már megoldottak.

Tulajdonképpen egy önmagát folyamatosan gyógyító és fejlesztő rendszert veszünk, amikor a WordPress mellett döntünk.

Vélemény

Összességében kisebb büdzsével is lehet professzionális, optimalizált, folyamatosan változtatható, fejleszthető weboldalunk. Ami tökéletes bázisa a teljes online kommunikációnknak, adwords hirdetéseinknek. Legyen szó portfólióról vagy akár egy komplexebb webáruházról.

Amennyibe szeretne még a témával kapcsolatban többet megtudni ajánljuk figyelmébe a WordPress VS Egyedi fejlesztésű weboldalak című bejegyzésünket.

Tévhitek

avagy az elferdített valóság

Árajánlat kérés

Írja le kérdéseit, igényeit vagy kérje személyreszabott árajánlatunkat.

Árajánlatot kérek