Woocommerce, WordPress

Webshop készítés

 

Webshop készítés,

ha kereskedésének fontos a jövő

Webshop készítés területén komoly tapasztalatokkal állunk ügyfeleink segítségére. Egy jól működő webáruház az alapjaitól nagyon pontos tervezést igényel. Ezért mindamelett, hogy megtervezzük és felépítjük webáruházát, teljeskörű tanácsadást is nyújtunk a webshophoz kapcsolódó jogi és egyéb háttérmunkákhoz.

Tapasztalatunkal

spóroljon időt és pénzt!

Önmagában egy átlagos webshop nem több mint egy elektronikus bolt/áruház, ami nem fog sem árusítani sem vevőt szerezni. Ehhez elengedhetetlen egy jól megtervezett és célzott online kommunikáció (reklám), ami egyben költséghatékony is lehet. Mindehhez pedig feltétel, hogy a webáruház ne csak egyszerűen fel legyen építve, hanem vásárlás ösztönzésére legyen kialakítva. Kellemes és lendületes legyen a böngészése, hogy közben még az idő múlása se legyen észrevehető.

Mire számíthat, ha velünk dolgoztat?

• Segítünk megtalálni a legoptimálisabb (domain) nevet.
• Ár/érték arányban ajánlunk tárhelyet, ahol a szolgáltatás kimagasló,
• Segítséget nyújtunk a kártyás fizetőrendszer és a hozzá kapcsolódó bank kiválasztásában, hogy önnek már csak szerződnie kelljen,
• Támogatást nyújtunk a webshophoz szükséges ÁSZF és GDPR adatvédelmi követelmények elkészítésében jogi partnerünk személyében.
• A webshopot már alapjaiban a megtervezett online marketing szempontok alapján építjük fel a kreatív megjelenés mellett, hogy a látogatók a lehető legjobb felhasználói élményekben részesüljenek, amik nagy mértékben befolyásolják a vásárlást.
• Egyedi márkák, divat vagy kozmetikai termékek esetében a saját termék kínálatával készítjük el a reklámfotókat a tervezett kreatív koncepció alapján, ezzel is kihasználva a főoldal értékét és növelve a termékeladásokat.
• A webshophoz alapból kapcsoljuk az elemzésekhez és konverziók méréséhez szükséges Analytics rendszerét, valamint követőkóddal látjuk el, ami még az adwords kampányok elengedhetetlen részét képezi.
• A webshop képi és szöveges tartalmát, valamint szerkezeti felépítését az optimális SEO (keresőoptimalizálás) figyelembevételével tervezzük és építjük fel.
• Megtervezzük és menedzseljük a webáruház teljes adwords kampányát, amiről folyamatos jelentéseket küldünk az ügyfélnek, hogy naprakész legyen az éppen futó kampány eredményeivel.

Jól tudjuk milyen teendőkkel jár egy webáruház beindítása, ezért olyan komplett szolgáltatást biztosítunk, ami egy webshop sikeres működését biztosítja és már a kezdeti lépéseknél ön mellett állunk.

Minden vállalkozásnak

Optimális megoldást kínálunk

Ahhoz, hogy a legjobb megoldást tudjuk nyújtani mindenkinek, tudnunk kell az igényeket és üzleti célokat. Az ismeretek fényében elemzünk és megtervezzük a webáruház felépítését és kinézetét szem előtt tartva a legoptimálisabb kreatív és marketing szempontokat.

Mobile_shop

Hogyan lehet sikeres webshopja elérhető áron?

WordPress VS egyedi fejlesztésű rendszerek

Az egyedi fejlesztésű webshop felépítése egy nagyon költséges és hosszú folyamat. Ráadásul nem csak a webshop felületét kell összerakni, hanem a kezelő (admin) felületet is, hogy a webshop teljes tartalmát és minden egyéb megrendeléseket, felhasználókat, vásárlásokat és fizetéssel kapcsolatos ügyleteket kezelni lehessen. Előnyeként feltüntetném, hogy csak a tervezők kreativitása és tudása szab határt a webshop milyenségében.

Viszont ha igazán jó egyedi fejlesztésű webshopot szeretne valaki, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia és nem árt, ha mellé felvesz egy backend és egy frontend programozót is. Végezetül jöhet egy hosszas tesztelési időszak, hibajavítás és még mindezek után éles működés közben is kiütközhetnek nem várt hibák.

Ezzel szemben egy WordPress mint cms rendszer esetében már egy jól kiforrott struktúrát kapunk, amihez folyamatosan fejlesztenek, azonnal javítják az esetlegesen felmerülő hibákat és egyből elérhetőek a frissítések. Rugalmas, könnyen kezelhető és professzionális megjelenést adhatunk a webshopnak.  Előnyeiről bővebben itt olvashat.

Használja a büdzsét okosan!

Miért áldozna egy induló webshop esetében rögtön egy egyedi fejlesztésű rendszerbe indokolatlanul nagy összegeket? Gondoljon bele mik a legfőbb tényezők egy webshop esetében amikre mindenképpen költeni kell.

1. Kell egy felület, ahol a termékek megvásárolhatóak, erre hivatott a webshop.
2. Árukészlet szintén elengedhetetlen.
3. Továbbá megfelelő marketing nélkül nem lesz eladás.

Feltételezem abban egyetértenek, hogy nem az árukészlet elől kellene megvonni a tőke egy részét. Sokan a reklám elől vonnák meg, de az szintén nem a legjobb döntés, hiszen az felel az eladásokért. Viszont a webshop fejlesztésére számos alternatíva van, így választhatunk egy költséghatékony de ugyanolyan jó megoldást. Minek fejlesszünk a nulláról egy webshopot, ha ezt már előttünk megtették, ráadásul mára szépen kiforrta magát. A WordPress rendszerével egy minden téren igazán jól működő webshopot kaphat akár sokkal professzionálisabb kinézettel mint egy egyedi fejlesztés esetében.

Ezáltal sok pénzt megspórolhat, amit akár az árukészletbe, akár a marketingbe átcsoportosíthat.

Webergonómia

Egy webshop esetében még fontosabb az oldal felépítése, amire ha nem figyelünk oda csúnyán megbosszúlhatja magát. A főoldal a legértékesebb felület, így azt célszerű marketing szempontból a lehető legjobban megtervezni. Számos olyan jelentéktelennek tűnő része van egy webáruháznak, amivel könnyen elriaszthatjuk a vásárlót. pl. ilyen a kinézet (nem átlátható, letisztult) vagy a bizalom szempontjából lényeges, vásárlással és fizetéssel kapcsolatos információk és még sorolhatnánk.

A lényeg röviden, hogy a látogatókat kényeztesse a weboldal. A tartalom legyen letisztult és lényegretörő, ajánlataink inkább legyenek kreatívak, érdekesek, sem mint erőszakosak. A mi feladatunk komfortossá tenni a webshopot, hogy a vásárlónak élmény legyen az ott töltött idő.

Tervezzen a mobil felhasználókkal

A technika fejlődésével a mobilt használók tábora folyamatosan növekszik, akikkel komolyan számolni kell. 2018 – ban számos olyan fejlesztés jön ki, amikkel még inkább a mobil felhasználóknak kedveznek, többek között a Google is.

Az okos telefonokon keresztül olyan felhasználók is elérhetőek, akik mára nem használnak asztali számítógépet vagy laptopot.

Tévhitek

avagy az elferdített valóság

WEBSHOP

INTERNETES KERESKEDELEM

Webshop nyitását tervezi? Kérjen ingyenes konzultációt!

Megválaszolatlan kérdései vannak, nem tudja merre induljon el, mik legyenek az első lépések? Vegye fel velünk a kapcsolatot és visszahívjuk.

Kapcsolatfelvétel