Arculattervezés, Webdesign – Hair Care Shop

Client

Frameworks A Hair Care Shop egy ausztriai online webshop, ahol számos világmárka sorakozik fel a kínálatban. A professzionális hajápolási termékek hatalmas kínálata várja az online vásárlókat. Csomagküldésük egész Európa szerte működik.

Hair Care Shop Webshop

Használt Eszköz: Photoshop

Date 2016/Marc/30

project description

A webshop felépítésénél az egyik fő cél volt, hogy a felhasználó célirányosan, specifikusan találja meg a számára legmegfelelőbb terméket, így a megtervezésénél egy több szintű szűrő rendszert építettünk ki, ami nem csak a termékek tulajdonsága alapján hanem a hajápolási probléma felől is megközelítette a keresést. Így a felhasználó ha nem rendelkezik mélyebb haj és bőr panaszok ismeretével, akkor is könnyedén tudja szűrni a termékeket.

Ami nagyon fontos egy nagy árukészlettel rendelkező webshop esetén, hogy a vásárló könnyedén megtalálja a számára legmegfelelőbb árut.

Mindemellett törekedtünk egy könnyen használható weboldal kialakítására és figyeltünk rá, hogy ne keltsen káosz érzetet a felhasználókban ezáltal kellemessé tegyük a böngészést valamint a vásárlást.

Megtekintés