Digitális képalkotás
ahol pixeleket festünk!

Fotográfia – Reklám és divatfotózás

Azért, hogy az általunk tervezett és készített weboldalak, kiadványok és egyéb megjelenések teljes összhangot képezzenek, fontos, hogy a képek hangulata stílusa és látványvilága is passzoljon. Egy jó megvilágítás, jól megtervezett és tudatos képalkotás az egyik legfontosabb része a reklámnak.

A tervezett célokra építjük a teljes koncepciót, aminek megvalósítása lehet stúdióban vagy akár külső helyszíneken. Profi sminkesekkel, fodrászokkal, modellekkel és ha szükséges dekoratőrökkel dolgozunk együtt. Összeszokott csapatként számos fotózást vezényeltünk már le.

Fotográfia – Retusálás, Matt painting

Manapság már mindenki találkozott a retusálás fogalmával, legalábbis az elterjedt verzióval, na nálunk azzal biztosan nem fog. Nagy hangsúlyt fektetünk az utómunkára, így a legegyszerűbb retusálásnál is figyelünk rá, hogy a modell bőr textúrája vagy az arc vonásai amellett, hogy megszépítjük meg is maradjanak. A retusálás célja, hogy a képet látványában szebbé varázsoljuk, ebbe beleértve a zavaró tényezők eltüntetését, amik elvonnák a lényegről a tekintetet vagy a kívánt hangulat kiemelését fényeléssel, színkorrekcióval, hogy a végeredmény tükrözze a tervezett célt.

Matt painting amit hivatalosan a filmvilág használ háttérfestés címen. Mi ugyan nem mozgóképre alkalmazzuk, de mivel egyre jobban terjed a valóságtól elrugaszkodott fantázia világ megalkotása a képek esetében is, valamint érdeklődési körünkbe esett a képek ilyen szintű “szerkesztése” festése így maximálisan ki tudjuk elégíteni az ilyen jellegű igényeket. Legyen szó egy teljes háttér megalkotásáról vagy csak részleges festésről, amihez egy adott helyszínről készített fotó adja az alapot.

ART Fotógaléria

Tekintse meg alkotásainkat az Art fotógalériában, ahol a fellelhető képek magas minőségű fotó/festővászonra készültek vakrámára feszítve.

Galéria Megtekintése