ADWORDS HIRDETÉSEK

Kerüljön fókuszba az internet végtelen világában!

Az okostelefonok használatával lehetősége nyílik a fogyasztónak arra, hogy amikor szüksége van egy adott szolgáltatásra vagy termékre, nem kell a nyakába vennie a várost és felkutatni amit szeretne. Indulás előtt vagy akár éppen az utcán megtalálhatja a Google felületén a neki tetsző terméket vagy hozzá legközelebb eső szolgáltatót.

Így az a vállalkozás amelyik rendelkezik megfelelő online kommunikációval, reszponzív, lényegretörő és átlátható weboldallal, valamint a jól felépített Adwords hirdetések következtében a keresőben elsők között található az oldala, nagyobb százalékban viheti el a vásárlási szándék pillanatában levő potenciális fogyasztókat.

Tervezzen célzottan marketingbüdzséjével!

Egyik reklámozási formánál sem tudjuk olyan pontosan leszűkíteni hirdetésünk megjelenését a potenciális célcsoportunkra mint az Adwords hirdetések esetében. Ahol számos tényező alapján tudjuk szűrni a Google hálózatán megjelenő Adwords hirdetések beállításait a célok elérése érdekében.

Adwords hirdetések

Mi az Adwords?

A Google hirdetési felülete, ahol a szöveges hirdetéseinket a keresési hálózatban míg a képi és videó hirdetéseinket a display hálózatban jeleníthetjük meg. A többféle célzási lehetőségnek köszönhetően pontosan meghatározhatjuk, hogy kiknek jelenjen meg a hirdetésünk. Adwords hirdetések lehetnek: keresési hirdetések, vizuális hirdetések, videó hirdetése és alkalmazás hirdetések.

Adwords VS Keresőoptimalizálás (SEO)

Az Adwords hirdetések eredményei már rövid távon jelentkeznek, viszon élettartamuk csak addig tart, amíg a büdzsénk fedezi. Míg a keresőoptimalizálás egy jóval hosszabb távú megoldás, ami kellő szaktudással ingyenes.

Miért ajánlott az Adwords használata?

Tekintve az internet adta “végtelen” lehetőségeket szinte minden iparág ki tudja használni az előnyeit. A Kis és Középvállalkozásoktól a multi cégekig a művészeken át a galériákig és sorolhatnám. Mindenki megtalálhatja a saját számítását az Adwords hálózatán. Nem kell nagy összegeket ráfordítani ahhoz, hogy pozitív eredményeket kapjunk. Kampányunk keretösszegét mi határozhatjuk meg, valamint a teljesítményt pontosan tudjuk mérni.

Miért bízzuk szakértőre?

Napjainkra az online marketing is egy külön szakmává nőtte ki magát aminek része az Adwords hirdetési hálózat is. Amihez közel sem elég a kezelő felületének megismerése. Amennyiben megfelelő szaktudás és tapasztalat hiányában kezd neki valaki, sajnos számos csalódás fogja érni és mindabból a rengeteg előnyből semmit sem fog tapasztalni, nem beszélve a feleslegesen elköltött pénzről.

A SIKERES

ADWORDS KAMPÁNY RÉSZE 

A jól megtervezett, optimalizált weboldal!

optimalizalt-weboldal

Hiába a jól megtervezett és beállított Adwords hirdetések, ha a vállalkozás weboldala több szempontból sem megfelelő, akkor a kampány nem fogja hozni a várt eredményeket. Nagyon sok esetben a céloldal tartalma nem tükrözi az Adwords hirdetések témáját, nem jó a felépítése, unalmas és még sorolhatnánk. Ilyen esetekben szoktuk ajánlani az adott hirdetéshez elkészített landing page azaz céloldal elkészítését.

ADWORDS HIRDETÉSEK

ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

Alábbiakban olyan szolgáltatás halmazokat alakítottunk ki, amikkel elsősorban a Kis- és Középvállalkozásoknak kínálunk lehetőséget üzleti céljaik eléréséhez. Szakmai tapasztalatunk alapján és a piaci igényeket alapul véve nem fix csomagokat ajánlunk, mivel minden vállalkozás más és más ezért kérje személyre szabott árajánlatunkat amennyiben önnek is fontos, hogy ne fizessen olyanért, amire nincs szüksége.

Teljeskörű és kreatív alapokkal az adwords kampányig

Elsősorban azon vállalkozásoknak ajánlott akiknek elavult, házilag barkácsolt, vagy rosszul felépített weboldaluk van esetleg nincsen egyáltalán.

Ahogy azt már előzőekben hangsúlyoztuk elengedhetetlen részét képezi a sikeres adwords kampánynak a jól megtervezett és felépített weboldal. Ezesetben már a weboldal tervezése, kreatív és információs tartalmának felépítése az üzleti célok optimális kommunikációjára épül. Kizárólag a WordPress nyílt forráskódú cms rendszerével építjük weboldalainkat, amit a google motorok előnyben részesítenek. További előnyeit és bővebb tájékoztatást a lenti linken találja.

Adwords kampányának teljeskörű menedzselését látjuk el. Előzetes felméréseket, elemzéseket végzünk az adott piaci ágazatról, hogy a hirdetés már a legoptimálisabb beállításokkal futhasson. Beállítjuk a teljesítmény méréséhez szükséges Konverziókat, amik rálátást biztosítanak a kampány eredményére, hogy ha szükséges finomíthassunk, javíthassunk teljesítményén.

Wordpress Webfejlesztés

Győződjön meg arról, hogy milyen előnyökkel jár egy optimalizált marketing szempontok alapján felépített kreatív weboldal, aminek a motorja WordPress nyílt forráskódú cms rendszer.

Megtekintés

Teljeskörű adwords kampány

Olyan vállalkozások számára ajánljuk, akik nem terveznek új weboldalt.

Elvégezzük a céloldal kiértékelését, webergonómiai elemzését és amennyiben szükséges, segítünk megoldást találni az esetleges optimális megoldásokra.

Adwords kampányának teljeskörű menedzselését látjuk el. Előzetes felméréseket, elemzéseket végzünk az adott piaci ágazatról, hogy a hirdetés már a legoptimálisabb beállításokkal futhasson. Beállítjuk a teljesítmény méréséhez szükséges Konverziókat, amik rálátást biztosítanak a kampány eredményére, hogy ha szükséges finomíthassunk, javíthassunk teljesítményén.

Adwords kampány audit

Akiknek már fut adwords hirdetésük, de nem hozza a várt eredményeket vagy nincsenek megelégedve a teljesítményével, de nem szeretnék a kezükből kiadni a kampányuk irányítását, nekik ajánljuk az audit szolgáltatásunkat.

Amelyben elemezzük a már futó kampány beállításait, kiértékeljük a kulcsszavakat, megvizsgáljuk a céloldalt, hogy milyen változtatások jöhetnek szóba az eredmények javítása érdekében. A megvizsgált szempontok alapján értékelést készítünk, amiben részletesen kifejtjük és alátámasztjuk a javaslatainkat.

Ajánlat kérés Adwords hirdetések tervezésére és menedzselésére

Amennyiben többet szeretne megtudni adwords szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy személyreszabott árajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Árajánlatot kérek